JONAS_MG_9453b.jpg

DIENSTEN

Als freelancer kan ik direct waarde toevoegen aan jouw website, project of agile transformatie. Hieronder vind je de rollen die ik kan invullen. Scroll omlaag voor meer informatie.

 

PRODUCT OWNER

Als freelance PO vergroot ik de waarde van jouw digitale product. Snel.

Inmiddels ziet bijna iedere organisatie de potentie van agile werken en Scrum, maar de juiste mensen zijn vaak niet (direct) beschikbaar. Want na twee dagen training ben je nog niet in staat om succesvol stakeholders en een backlog te managen. Dat vergt meerdere jaren ervaring, vallen en opstaan en de juiste mindset. Zoals ik zelf heb ondervonden.

Ik weet hoe ik jouw team van developers, designers en content editors meer waarde kan laten creëren. Hieronder zie je wat je krijgt als je mij inhuurt.

 

GECERTIFICEERD SCRUM MASTER & PO

scrum.org certifications PSM PSPOI PSPOI

Jarenlange praktijkervaring met Scrum aangevuld met diverse trainingen

PRODUCT ROADMAP

Bepalen en bewaken van de productvisie, KPI's & OKR's. Stakeholder management.

BACKLOG MANAGEMENT

Backlog items opstellen, refinen met het team en prioriteit bepalen in JIRA.

 

ONLINE MARKETING & PROJECTMANAGEMENT

Ook in deze rollen kan ik jouw organisatie helpen

 

ONLINE MARKETEER

Gespecialiseerd in owned channels: website, e-mailmarketing, SEO

‘Vertaal deze marketingdoelstelling naar een geweldige online gebruikerservaring, binnen de deadline’. Dit is mijn kerntaak sinds 2011. In verschillende rollen en markten heb ik succesvolle online campagnes gebrieft of zelf met een team uitgevoerd. Van concept tot creatie. Van social post tot leadmanagement formulier. Mijn expertise ligt bij web-development, content marketing, e-mailmarketing en SEO.

CONTENT MARKETING LEAD

8 jaar ervaring met het aansturen van online redacties

Een effectieve content marketingstrategie vraagt non-stop aandacht en de mogelijkheid om wekelijks nieuwe content te publiceren. Waarbij je de perfecte mix zoekt van langetermijnstrategie en opportunisme, zodat je zo relevant mogelijk bent voor je doelgroep. Zet de verhalen van jouw bedrijf om in effectieve marketing content. Maak gebruik van mijn expertise als content marketeer en hoofdredacteur.

PROJECT MANAGER

Getting things done. Op tijd en binnen budget

Een grote reclamecampagne. Een website redesign. De jaarlijkse prijsverhoging. De bouw van een app. Allemaal geweldige projecten, behalve als je het naast je gewone werk ‘even erbij’ moet doen. Versnel je project door gebruik te maken van mijn ervaring met projectmanagement. Van MKB tot corporate. Zowel marketing georiënteerd als op het snijvlak van business en IT.

Wil je meer weten over wat ik kan doen? Of een vrijblijvend adviesgesprek? 

Bel mij op 06-24538211, of

+316 2453 8211

Beurszwam 34
3451 HT Vleuten
KVK 76344258

  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 Valyoo